Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، پیام‌ها و درخواست‌های ارسالی شما به سایت باشگاه خبرنگاران جوان (صدای مردم) به نشانی www.yjc.ir روزانه در قالب یک بسته منتشر می‌شود.

 

صدور مجوز تکمیل ظرفیت ارشد

از مسئولین خواھشمندیم، تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاہ آزاد را اعلام کنند

شکایت

سلام داروی بیماران کلیوی در بازار نمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی سل سپت که تولیدکشور سوسیس است در دسترس نیست،نمونه ی اروگوئه ای آن نیز در دسترس نیست.حتی نمونه داخلی و ایرانی آن نیز در دسترس نیست.این بیماران نباید حتی ثانیه ای مصرف دارویشان جابه جا شود و سیستم ایمنی در این اوضاع کروناهم به شدت خطرناک عمل می کند.لطفا و خواهشا رسیدگی کنید.

دانشگاه های نیروهای مسلح

سلام،ضمن عرض سلام و خسته نباشید،میخواستم بگم شما که این همه پیگیر همه چیز هستید،چرا پیگیر این نمی شید که دانشگاه علوم انتظامی امین ،چندین هزار دانشجو رو تو این شرایط کرونایی،تو شرایط کاملا شبانه روزی،که صبح ،ظهر،شب،همش دانشجو ها و اساتیدی که از بیرون میان با هم هستند، حتی پوروتکل های بهداشتیم رعایت نمی کنند.با تشکر

رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی در شرایط کرونایی!

اینجا منطقه۱۴وناحیه ۴زینبیه استان اصفهان هست و دراین منطقه همه مواد غذایی صفی شده و مردم هم باصف باید مواد غذایی شونو تهیه کنند بدون رعایت پروتکل های بهداشتی.

دوگانه سوز کردن خودروها

باسلام بنده برای طرح دوگانه سوز کردن وانت بارها اقدام کردم وبرای99.5.25به بنده نوبت دادن واز تاریخ مذکور هر بار که به نمایندگی مراجعه کردم،گفتن برید زنگ می زنیم،ولی دیروز که رفتم گفتن نوبت شما گذشته وامکان ثبت نام ندارید،الن باید چکار کنیم،لطف با مسئولین در میان بگذارید

تخریب فضاهای عمومی و خصوصی

شرکت پیمانکاری پروژه فاضلاب کرمان در خ شهاب کوچه 9 باعث تخریب درخت های منطقه، ریزش چاه فاضلاب منازل، ترکیدگی لوله آب محل چند نوبت نشست زمین کوچه به دلیل جمع شدن آب بسیار زیاد در کانالهای حفاری شده و سر ریز کردن کانال های با عمق بیش از 2 متر!!

پیگیری روغن خوراکی مصرف خانوار

سلام روغن خوراکی سه هفته ایی می شود در شهرستان ها وجود ندارد یا اگر هم هست بعضی روزها با این وضعیت کرونا در صف های طولانی و به هر خانوار دوبطری کوچک داده می شود آیا با وجود ترخیص روغن از گمرک و تولید کارخانه های داخلی اینطوی به مبارزه با کرونا می رویم

مبلغ سرسام آور سایپا تو دعوت نامه ها

سلام وخسته نباشید

پارسال دی ماه من ثبت نام کردم کوییک آر.۳۴تومان پرداخت کردم

قیمتش ۶۸ میلیون بوده

بعداز یک سال دعوتنامه اومده ک ۱۰۱میلیون باید واریز کنم

اخه چرا

پول من که یکسال مونده چی .

چرا باید ۲بار به من افزایش قیمت بخوره .

حداقل به نصف پول ماشین که مونده بوده افزایش قیمت بخوره

این انصاف نیست .من یک کارمندم از کجا بیارم ۱۰۰میلیون پول

لزوم اجرایی تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاہ آزاد

از باشگاہ خبرنگاران جوان خواھشمندیم با یکی از مسئولین سنجش و پذیرش دانشگاہ آزاد اسلامی در خصوص تکمیل ظرفیت ارشد مصاحبه داشته باشد

تصمیم عجیب مسئولین استان

لغو دور کاری پرسنل بانک ها در استان همدان

برداشتن پلاستیک های محافظ  انتقال ویروس از جلو باجه های بانک ها ی استان همدان

مدیران خودرو

با سلام

لطفا یک گزارشی از شرکت مدیران خودرو با محصولات مونتاژیش تهیه کنید و ببینید چه کسی پشت پرده این شرکت است که با کاهش ارز همچنان خودروهایش گران می شود

باتشکر

فیلترینگ اینترنت

سلام از شب گذشته اینترنت مخابرات فیلتر شده و برای باز کردن ای پی داخلی هم باید از فیلترشکن استفاده شود

تقاضای پیگیری از باشگاه خبرنگاران را دارم

با سپاس

خودرو كوييک از شركت سايپا

سلام عليكم

من در سال گذشته مبلغ 307.000.000 ريال بابت پيش خريد خودرو كوييک به حساب شركت سايپا واريز كردم و مبلغ خودرو تا تيرماه 610.000.000 ريال بود اما متاسفانه ظرف مدت 3 ماه قيمت خودرو بيش از 2 برابر شده است

مگر غير از اين است كه قيمت دلار كاهشی بوده؟ مگر غير از اين اين شركت ها دولتی متعلق به همين مردم است؟چرا اينقدر مردم را اذيت می كنيد ؟

عدم تحویل خودرو کوییک

سایپا پنج ماه پول مارو گرفته خودرو کوییک مارو تحویل نمیده به خاطر اینکه رنگ مشکی انتخاب کردیم وضعیت بقیه رنگ ها هم جز سفید همینه طاهرا سایپا به کفن سفید تولید کردن عادت داره وگرنه یک رنگ پاشیدن به خودرو چیکار داره تو این اوضاع کرونایی بدون وسیله سخته

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدای مردم شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاہ آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۴۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم

در برنامه میز اقتصادی امروز به موضوع قیمت گذاری دستوری لاستیک خودرو با حضور میرزایی و محمدی دو کارشناس اقتصادی به این موضوع پرداخته شد.

جمال میرزایی کارشناس اقتصادی گفت: قیمت گذاری دستوری معضلات بی‌شماری دارد، به طوری که این موضوع به نفع کشور و مصرف کننده نیست به نظر من باید قیمت گذاری دستوری حذف شود.

او ادامه داد: نرخ تایر که تنها با مجوز وزارت صمت می‌تواند افزایش یابد در یکسال اخیر نسبت به دوده صنعتی که ۳۳درصد هزینه تولید تایر را شامل می‌شود، بسیار کمتر رشد داشته که این مسئله در کنار افزایش دیگر مواد اولیه ساخت تایر عمده دلیل زیان شرکت های بزرگ این صنعت همچون شرکت بارز شده است که این زیان را نیز می‌توان به موضوع مهم قیمت‌گذاری این محصول ربط داد که سبب شده است قیمت نهایی این محصول نامتناسب با میزان رشد بهای‌تمام شده این محصول تعیین شود.

میرزایی افزود: دوده به عنوان یکی از مهمترین مواد مصرفی لاستیک در یک سال اخیر ۸۲ درصد رشد داشته و تایر بایاس شرکت بارز در این مدت تنها ۳۳درصد مجوز افزایش قیمت گرفته است و همین دلیل سبب شده است تا این شرکت با حاشیه سود منفی در فصل بهار روبرو شود. ۳۰ درصد از مواد اولیه تولید لاستیک وارداتی و ۷۰ درصد داخلی است. عمده مواد مصرفی در تولید تایر نیز مربوط به دوده صنعتی است که قیمت آن به نفت و مشتقات آن وابسته است.

میرزایی بیان کرد: موضوع قیمت‌گذاری دستوری از انتظارات این صنعت برای جلوگیری از ادامه روند کنونی است و خروج لاستیک از شمول قیمت‌گذاری و اینکه قیمت‌گذاری توسط واحدهای صنفی براساس رقابت و عرضه و تقاضا تعیین شود، کمک بانک‌ها به پروژه‌های روی زمین مانده و اعطای تسهیلات و حمایت مالی از حدود ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در صنعت تایرسازی که بلاتکلیف مانده است و ‌ حذف بروکراسی از صادرات و افزایش سهمیه صادرات لاستیک، جزو خواسته‌های ما از دولت است که می‌تواند جان تازه ای به فعالان این صنعت بدهد.

او افزود: متاسفانه مواد مصرفی لاستیک با قیمت آزاد محاسبه و خریداری می شود، قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک خواهد شد،سازمان حمایت ۱۷ درصد سود صنعت تایر را مشخص کرده ولی نظر ما این است که سازمان فقط نظارت داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: ما در حوزه لاستیک خودرو سواری در کشور هیچگونه کمبودی نداریم،صنعت تایر در سال جاری به ۳۰۰ میلیون یورو ارز برای تولید نیاز دارد، ولی تاکنون سیاست های ارزی وزارت صمت مشخص نشده است.

میرزایی گفت: مواداولیه پتروشیمی ها ۲۰ درصد رشد نرخ داشته که به تبع این موضوع سایر مواداولیه نیز دچار افزایش قیمت خواهد شد. بنابراین قیمت تایر در سال جاری باید تغییر داشته باشد تا هزینه های تولید آن منجربه زیان برای تایرسازان نشود.

او گفت: سال گذشته باید قیمت تایر افزایش می یافت، باتوجه به اینکه در سال جاری دستمزد، نهاده های تولید، تعمیر و نگهداری و حتی هزنیه های رستوران تایرسازان افزایش قیمت داشته، نرخ لاستیک خودرو باید رشد داشته باشد. گفتنی است که سایر مواداولیه مانند شتاب دهنده ها و اکسید روی بیشتر از ۲۰ درصد گران شده است. تولیدکنندگان لاستیک خودرو در سال جاری انتظار آزادسازی قیمت را دارند، امیداوریم وزارت صمت به وعده های خود عمل و در اردیبهشت ماه سال جاری شاهد آزادسازی قیمت تایر باشیم.

وی افزود: برنامه تولید تایر در سال جاری ۲۳ میلیون حلقه یا معادل ۱۵۰ هزار تن است، به دنبال توسعه برنامه های صادراتی هستیم و تلاش داریم تا مجوزهای لازم را به موازت تامین لاستیک بازار داخل دریافت کنیم.

رئیس انجمن صنفی صنعت تایر تصریح کرد: یک اتفاق بد دیگر در صنعت تایر رخ داده و آن این است که دولت برای واردات یارانه می‌دهد که این مغایر با سیاست‌های حمایت از تولید است و خواستار رسیدگی به این موضوع هستیم. برخی از گروه‌های محصولی تایر با ارز ترجیحی وارد کشور می‌شود و قدرت رقابت را از تولیدکننده‌ای که با ارز نیمایی و آزاد تولید می‌کند گرفته است.

میرزایی گفت: برای تولیدات داخل قیمت مصوب داریم، اما برای وارداتی‌ها این نرخگذاری وجود ندارد، ضمن اینکه نظارت بر واردات دقت لازم را ندارد و برخی کالاها وارد می‌شود که اصلا تولیدکننده‌اش مشخص نیست این درحالی است که تایر موضوع حساسی است و می‌تواند برای مصرف کننده خطرات جانی به دنبال داشته باشد.

محمدی حسنلویی کارشناس اقتصادی گفت: برای واردات هر کیلو تایر، باید ۴ هزار دلار هزینه کرد، اما اگر این محصول در داخل تولید شود یک دلار ارزبری دارد‎. 

او افزود: طبق توافقی که اواخر سال ۱۳۹۹ با وزارت صمت داشتیم‏، قرار شد شرکت‌های تولیدی همه آمار فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و همه محصولات این صنعت از شمول قیمت گذاری خارج شود که با این روش تولید صنعت تایر در همان سال، ۲۰ درصد رشد داشت‏, متاسفانه در سال ۱۴۰۰ این روند دوباره بر عکس شد و وزارت صمت بدون مشورت با انجمن صنفی صنعت تایر، تایر خودرو را مشمول قیمت گذاری دستوری کرد.

محمدی ادامه داد: هم اکنون اختلاف قیمت محصول تولید شده با قیمت بازار ۱۵ تا ۶۰ درصد است و این اختلاف قیمت از جیب تولید کننده به سمت بازار می‌رود و اگر وضع به همین روال ادامه یابد فعالیت شرکت‌های تایرسازی با چالش روبرو خواهد شد.

این کارشناس اقتصادی اضافه کرد:صنعت تایر مرتبط با صنعت حمل و نقل است و در اصل‏،۸۴ درصد جابجایی انسان و کالا را انجام می‌دهد، اما متاسفانه تاکنون توجه‌ها به این صنعت بسیار کم بوده برای نمونه در زمینه نرخ گذاری این صنعت ناعادلانه برخورد شده است، در یک سال و نیم گذشته، سهم انواع مواد در قیمت محصول ۶۵ درصد بوده که اکنون به ۸۲ تا ۸۵ درصد رسیده، یعنی مواد به طور مداوم در حال گران شدن است، اما قیمت تایر ثابت مانده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم